Back To Top
Image Alt

over ons

Vanuit een persoonlijke behoefte om duurzamer om te gaan met onze prachtige planeet

FREZCOOL

Vanuit een persoonlijke behoefte om duurzamer om te gaan met onze prachtige planeet en ons steentje daaraan actief bij te dragen is FreZcool ontstaan. Ons doel is een substantiële bijdrage leveren aan een beter klimaat. Als iedereen zijn kop in het zand steekt verandert er niets! Individueel bereik je niets maar door samen te werken creëer je iets moois.
a

Missie

Bijdragen aan een duurzame wereld. De aarde is een groot wonder, waar we voorzichtig mee moeten omgaan

a

Visie

We zien een wereld waarin de mens bewuster leeft, waarin producten oneindig worden hergebruikt en waarin we met zijn allen eerbiedig met de aarde omgaan. Er is immers geen planet-B.

a

Doel

Ons doel is om een vaste en substantiële bijdrage te leveren om onze schitterende planeet schoner te maken.

Our story

Tijdens vele reizen door Azië werden wij geconfronteerd met vervuilde stranden en oceanen.We zagen ook dat arme mensen petflessen inzamelden en zo in hun levensonderhoud konden voorzien. Zo kwam er een circulatie opgang van het weggooien van afval en het hergebruik hiervan in deze veelal arme landen die ons ook weer hoop gaven. Zo leerde ik op...

Z

De Z uit FreZcool

De Z in FreZcool.com staat voor de Z-generatie, onze kinderen en kleinkinderen.

Zij én hun toekomstige kinderen moeten een toekomst kunnen opbouwen in een duurzame en schonere wereld.
Wij doen dit door het steunen van organisaties die hier een grote bijdrage aan leveren. Denk aan de Ocean Cleanup & Plastic Soup Foundation maar ook ondersteunen wij Tijmen Sissing en zijn organisatie Thrashpacke

Missie

Onze missie

Surfing to a better world. De aarde is een groot wonder, waar we voorzichtig mee moeten omgaan.

Hierbij staat het co-creëren van een duurzame wereld voor onze kinderen voorop. Als wij onze kinderen willen laten genieten van deze planeet zoals wij dit nu doen, dan is het aan ons om nu te werken aan een veilige en duurzame wereld. Hierbij willen wij ondernemingen helpen om uit te stralen dat ook voor hen duurzaamheid belangrijk is en dat de ondernemer aan zijn of haar medewerkers en relaties op een unieke wijze een stukje bewustwording kan meegeven.

a
B

THERE IS NO PLANET B

Consumenten proberen steeds meer om te gaan met milieuvriendelijke producten en bedrijven.

Consumenten proberen steeds meer om te gaan met milieuvriendelijke producten en bedrijven. In een recent rapport van Nielsen zei 81% van de consumenten dat het buitengewoon of zeer belangrijk is dat bedrijven programma's implementeren om het milieu te verbeteren en 30% van de consumenten zei dat ze bereid zijn meer te betalen voor producten die mee helpen aan verduurzaming. Millennials en generatie Z zijn een belangrijke factor in consumentgerichte duurzaamheid. Millennials zijn goed voor biljoenen aan consumentenuitgaven. Millennials zijn een drijvende kracht geweest achter sociaal bewust winkelen en de Z Generatie zal hierin nog veel actiever. In één onderzoek is 90% van deze generaties van mening dat bedrijven moeten handelen om de maatschappij en het milieu te helpen.

Ons verhaal

Ons doel is een substantiële bijdrage leveren aan een beter klimaat. Alleen bereik je niets maar door samen te werken creëer je iets moois.

+31 6 506 275 62
info@Frezcool.com
Prinses Margrietplantsoen 33 - 2595 AM Den Haag
Volg ons:
nl_NLDutch