Back To Top
Image Alt

about us

From a personal need to deal more sustainable with our beautiful planet

FREZCOOL

FreZcool was created from a personal need to deal more sustainable with our beautiful planet and to actively contribute to it. Our goal is to make a substantial contribution to a better climate. When everyone looks away from the problem, nothing changes! You achieve nothing individually, but by working together you create something beautiful.
a

Mission

Contributing to a sustainable world. The Earth is a great miracle that we must handle with care

a

Vision

We see a world in which people live more consciously, in which products are infinitely reused and in which we all treat the earth with respect. After all, there is no planet-B.

a

Goal

Our goal is to make a steady and substantial contribution to make our beautiful planet cleaner.

Our story

Tijdens vele reizen door Azië werden wij geconfronteerd met vervuilde stranden en oceanen.We zagen ook dat arme mensen petflessen inzamelden en zo in hun levensonderhoud konden voorzien. Zo kwam er een circulatie opgang van het weggooien van afval en het hergebruik hiervan in deze veelal arme landen die ons ook weer hoop gaven. Zo leerde ik op...

Z

De Z uit FreZcool

De Z in FreZcool.com staat voor de Z-generatie, onze kinderen en kleinkinderen.

Zij én hun toekomstige kinderen moeten een toekomst kunnen opbouwen in een duurzame en schonere wereld.
Wij doen dit door het steunen van organisaties die hier een grote bijdrage aan leveren. Denk aan de Ocean Cleanup & Plastic Soup Foundation maar ook ondersteunen wij Tijmen Sissing en zijn organisatie Thrashpacke

Mission

Onze missie

Surfing to a better world. De aarde is een groot wonder, waar we voorzichtig mee moeten omgaan.

Hierbij staat het co-creëren van een duurzame wereld voor onze kinderen voorop. Als wij onze kinderen willen laten genieten van deze planeet zoals wij dit nu doen, dan is het aan ons om nu te werken aan een veilige en duurzame wereld. Hierbij willen wij ondernemingen helpen om uit te stralen dat ook voor hen duurzaamheid belangrijk is en dat de ondernemer aan zijn of haar medewerkers en relaties op een unieke wijze een stukje bewustwording kan meegeven.

a
B

THERE IS NO PLANET B

Consumenten proberen steeds meer om te gaan met milieuvriendelijke producten en bedrijven.

Consumenten proberen steeds meer om te gaan met milieuvriendelijke producten en bedrijven. In een recent rapport van Nielsen zei 81% van de consumenten dat het buitengewoon of zeer belangrijk is dat bedrijven programma's implementeren om het milieu te verbeteren en 30% van de consumenten zei dat ze bereid zijn meer te betalen voor producten die mee helpen aan verduurzaming. Millennials en generatie Z zijn een belangrijke factor in consumentgerichte duurzaamheid. Millennials zijn goed voor biljoenen aan consumentenuitgaven. Millennials zijn een drijvende kracht geweest achter sociaal bewust winkelen en de Z Generatie zal hierin nog veel actiever. In één onderzoek is 90% van deze generaties van mening dat bedrijven moeten handelen om de maatschappij en het milieu te helpen.

Ons verhaal

Our goal is to make a substantial contribution to a better climate. You achieve nothing on your own, but by working together you create something beautiful.

+31 6 506 275 62
info@Frezcool.com
Prinses Margrietplantsoen 33 - 2595 AM Den Haag
Volg ons:
en_USEnglish